Разгромъ - 113ъ

                ... to  Mr. Dmitriy D. Sсhrёrderer with love .. . 
                ( by Acad. V.Kerensky  )


 За оппоненты Debilsа
 уж не по-спорю ,  but how can
for 65 the million years
 saved Earth the fossils           1)

 How many Calcium
from where ?                2)
of mega tonnes
could wear Dino-on
  on their skeletons ?             3)

 -  Thanks much ,
      i sit


Рецензии