Протест

 Щоб піти на роботу, концерт,
 вакцинація стала, як знак.
 Це життя, як суцільний протест.
 Примусовість, як кара чи шлях?

 Розділили цей світ, як на два:
 вакциновані, з тестами, без.
 Дій побічних багато, як днів.
 Але владі казати дарма.

 У них план. Доз багато, авжеж.
 І прострочені майже там є.
 Відпускати на щеплення всіх.
 Не замислившись, що буде там.

 Міокард, перикард. Сильна біль.
 Молоді, як піддослідні. Так.
 Бабусям, дідусям теж "Щепись".
 А життя лиш одне. Як же так?

 19. 09. 2021


Рецензии