А менi з тобою дуже гарно

А мені з тобою дуже гарно,
Любе моє сонечко, повір.
Очі мої дивляться не хмарно,
Як зустріла я тебе, з тих пір.

Вірить серце і душа сприймає,
Кожне твоє слово чарівне.
Я скучаю, як тебе не має,
Та є віра, Слово рятівне!

Твої очі – це без дна озерця,
А вуста – то це травневий мед!
Все найкраще чує моє серце…
Я без слів все знаю наперед!

Віримо! - То Боже в нас кохання,
Бог єднає, впевненість дає,
Сили посилає в дні чекання,
Мудрості в шляху нам додає!

Я кохаю і тебе чекаю,
Знаю, що кохаєш ти мене,
Серденько для тебе відкриваю,
Все негідне хай нас обмине!
              18.09.2021.


Рецензии