Фатальна вакцинацiя

 Світлої пам'яті Володимира Сало
 (13. 03. 2002 - 13. 09. 2021),
 студента  3 курсу спеціальності
 «Філологія» Українського гуманітарного
 інституту (м. Буча, Київська обл.)
 
 Господи, за що йому ця доля?
 В дев'ятнадцять стрімко так померти.
 В чотирнадцять тридцять вакцинація,
 Що призвела до тяжкої смерті.

 Молодим був, обдарованим, здоровим.
 Мріяв, мабуть, про одруження, майбутнє.
 Жар у тілі, біль та злі судоми. 
 Серце зупинилось. Далі буде?

 Коїться страшне щось в цьому світі.
 Щеплення для хлопця є фатальним.
 Як батькам прийняти сум і жити?
 Час не повернути, лиш страждати.

 Pfizer, AstraZeneca, Moderna.
 Люди, як піддослідні, без права.
 Щеплення тепер під знаком бренду.
 Хочуть з нас зробити ціле стадо.

 Шкода дуже хлопця, що повірив.
 І зробив все так, як треба владі. 
 Безумовно був він добрим, сильним.
 Нікому за смерть відповідати.

 17. 09. 2021


Рецензии