сонце на осiнь схоже

сонце на осінь схоже,
коли на зорі воно
жовтим кидає із неба
свої світляки,
як листям потрушує жовтень,
в гаряче макає фарбИ,
малює досхОчу вЕрби,
кленАм обриває чубИ,
горіхи обтрушує,
яблунь
не лишить псуватись плоди,
ми помагаєм осінні
ловити в долоні дари
до зими

03.13
15 вересня 2021


Рецензии