Хе Сен Китай - Розмова з Мiсяцем картина

Розмовляючи з Місяцем,
Розповідаю йому про свою самотність,
Про тривожні сни,
У яких літаю над замріяним містом.
Тихо тече річка,
Оповита вогненними спогадами,
А Місяць читає послання
Духів, метеликів та квітів.
Місяць засинає вранці,
Коли небо зашарілося
Від сонячних пестощів,
І Місяць падає в обійми річки -
Втомлений, але щасливий.

Метелики злітають нід квітами,
Залишаючи мікрони пилку з крил,
А розмова з небом
Переривається
До наступної ночі.

© Марина Чиянова

за мотивами арт-роботи "Розмова з Місяцем" китайського майстра живопису Хе Сена, яка розміщена в Today Art Museum (Beijing)


Рецензии