Пташка

Сіла пташка, стихла гірко,
І навколо ні душі,
Знов співає десь сопілка ,
Про кохання  у труні.
Та немає вже сумління ,
Пташка та , хоч і мала ,
Розуміє вже вона,
Не для неї проспівала цей сопілки глибина


Рецензии