Совет второй. Красимир Георгиев

СОВЕТ  КРАСИМИРУ 2 (вариация)

В ад?
Ладно.
Однако,
зачем меня превратили в Атланта?
Судьи, разуйте глаза:
Ноги мои в земле увязли,
Головой прошиб небеса.
Иной планеты нет у вас ли
Моего размера,
Пока со мной Любовь, Надежда, Вера?
=======================================


  Красимир Георгиев
СЪВЕТ КЪМ КРАСИМИР ГЕОРГИЕВ 2

Краката ти са потънали в земята,
главата ти е потънала в небето.
Тази планета не ти е по мярка, приятелю,
потърси си друга планета.


Рецензии
Спасибо, Николай.

С братским поэтическим теплом,
К.

Красимир Георгиев   15.09.2021 09:31     Заявить о нарушении
Благодарю.

Колюня 2   15.09.2021 11:23   Заявить о нарушении