Хмари затягнуло до Варшави
Може завтра задощить і львів,
Я зварю собі гіркої кави,
Бо світанок вже зачервонів
Встане сонце скоро, понад морем,
І балтійський вітер шепотить,
Що зима прийде іще не скоро,
І я зможу скоро відпочить.
Мислю я оглядаючи мушлю,
Мислю я оглянувши бурштин,
Ким я є, і ким я мушу
Чим ми люди кращі від тварин?
2015
Свидетельство о публикации №121091407595