Фарба
Доторкнись до моїх снів, долонь і слів.
Я стараюсь розпізнати твої кроки.
Ти ж хотів, щоб все змінилось, ти ж хотів.
Намалюю я тебе під самий ранок.
Восени я пам'ятатиму твій день.
Вир подряпин на душі - суцільна рана.
Десь звучить тандем із віршів і пісень.
Проведи рукою ніжно по волоссю.
І ніколи нізащо не відпускай.
Я закохана так сильно: вчора, досі.
Ти мене, якщо кохаєш, не втрачай.
Відчини вікно у темряві на волю.
І додай яскравих фарб в малюнок мій.
Нас залишилось на часі тільки двоє.
Мирне небо. Закінчився помсти бій.
Кадр із т/с "Ціна пристрасті"
14. 09. 2021
Свидетельство о публикации №121091400621