Пiшла людина...

Пішла людина,
З нею цілий світ
І тужить серце:
Зустрічі не буде.
То розумієш:
Все за далью літ
Й тебе колись
Світило не розбудить.
Коли ж житя мине
За ріком рік -
Згадає память
Ким ти був на світі.
Не бійся не
Вернути на поріг,
Бо ж долю написав
У білім цвіті...


Рецензии