Za obriem
Тут прочитала я сотні книжок,
І омани життя вже мені знайомі,
І глибока тиша поміж лапок.
Дайте мені відчути свободу знову -
Інколи легковажність необхідна,
Щоб заримувати з мовчанням слово,
Щоб більше любити землю, яка мені рідна.
Не назавжди, але піднятись вище -
Над клопотами, над дрібницями, над юрбою,
Над часом, який поступово молодість нищить,
Над каменями, над ніччю тихою, золотою.
Серця, які перетинають кордони,
В темпі вальсу злітають до неба,
Долаючи всі перепони,
У світі таємниць вірячи в себе.
Знайти полотна славетно-яскраві,
Відчути кольору ритм примхливий,
І з танцем серця в високій октаві
Повернутись туди, де пил та зливи,
Де буденність легка, як сатин і м'ята,
Де вирують пристрасті в базах даних,
Де можна вічність справам віддати,
В дрібних деталей тонучи океанах.
Свидетельство о публикации №121091404201