Рифмопалиндром 968

И к часу кот
Ходил и пел,
И к чаду тот
Хомяк осел.
В лесок я мох
Тот у дачки
Лепил и дох.
То кусачки.

Вариант 2
И к часу кот
Ходил и пел,
И к чаду тот
Хор окосел.
В лесок ор, ох,
Тот у дачки
Лепил и дох.
То кусачки.


Рецензии