В дпов дь на прив тання з юв ле м
Приємно було мені прийняти,
І в цей чудовий ювілей
Так хочеться всіх обійняти.
Нехай Ваші теплі слова
Стократ Вам усім повернуться,
Спасибі Вам друзі мої,
Що привід дали посміхнуться!
Ви в День народження мій вклали
Шматочок своєї душі,
Хочу щоб щасливі були Ви
І радісні в кожному дні.
Спасибі Вам за привітання,
Що оточили теплотою,
Нехай ці солодкі миті
Вам стануть лише добротою.
Спасибі Вам за добрії услова -
Вони мені душу, серце зігрівають,
Яке щастя коли є друзі й сім'я,
Коли рідні й друзі вітають!
Спасибі Вам за щирість, тепло,
За мудрі поради, побажання,
Мені хочеться літати від Ваших слів,
Спасибі Вам за ці вітання.
Ви теж красиво і яскраво живіть,
Життя даремно не марнуйте,
Всіх рідних і сім'ю любіть,
І час відведений цінуйте.
Достатку дому Вашому,
У житті добрих вістей,
Нехай сяють радістю
Очі Ваших дітей.
Мені так приємно в День народження
Бачити Вас всіх, Ви моя сім'я,
Здоров'я, супер-настрою
У відповідь бажаю Вам я.
А ще Вам хочу побажати
Не менше привітань приймати,
Здоров'я Вам, любові, доброї в житті погоди,
Нехай Вас стороною обходять всі невзгоди!!!
Свидетельство о публикации №121091206477