Возьми мое сердце. Take My Tired Heart
https://www.youtube.com/watch?v=MTuS78tqkkY
Take My Tired Heart
Blind night has covered walls and floor,
it doesn’t let unlock the door.
I walk around in my house,
but cannot find a rest anyhow.
An ache will hit my tired head,
while gun is looking for the aim,
Ghost of dream will appear in mirrors
swaying to fade.
Chorus:
Take my tired heart! Oh, take my sick soul!
I am so lonely now, I am dreaming to die.
No place is to go. My world is quite broken.
A candle is crying for me, evening turning to night.
You died in soggy gloomy day,
and shadows swam under the rain,
For I have never seen the Death,
I met its dirt and mightiness.
Your eyes were full of agony,
I’d like to take the half of it.
Ghost of love will appear in mirrors swaying to fade.
Chorus:
Take my tired heart! Oh, take my sick soul!
I am so lonely now, I am dreaming to die.
No place is to go. My world is quite broken.
A candle is crying for me, evening turning to night.
I hear sounds of morning bells,
it glorifies holidays.
Their copper shines they look golden.
But you sleep, you will never wake up.
I hear sounds of morning bells, it teases evil,
These sounds splitting the sky above.
But it was only you whom I loved
Take my tired heart…
Оригинал
Музыка Валерия Кипелова
Слова Маргариты Пушкиной
Слепая ночь легла у ног и не пускает на порог.
Брожу по дому, как во сне, но мне покоя нет нигде.
Тупая боль пробьет висок и пальцы лягут на курок,
А в зеркалах качнется призрак, призрак мечты.
Припев:
Возьми мое сердце, возьми мою душу
Я так одинок в этот час, что хочу умереть.
Мне некуда деться, свой мир я разрушил,
По мне плачет только свеча на холодной заре.
Ты умерла в дождливый день и тени плыли по воде.
Я смерть увидел в первый раз, ее величие и грязь.
В твоих глазах застыла боль, я разделю ее с тобой,
А в зеркалах качнется призрак, призрак любви.
Припев:
Возьми мое сердце, возьми мою душу
Я так одинок в этот час, что хочу умереть.
Мне некуда деться, свой мир я разрушил,
По мне плачет только свеча на холодной заре.
Я слышу утренний колокол, он славит праздник
И сыпет медью и золотом,
ты теперь в царстве вечного сна.
Я слышу утренний колокол, он бесов дразнит
И звоном небо расколото.
на земле я любил лишь тебя.
Возьми мое сердце...
Свидетельство о публикации №121091200194