Все буде добре

Все буде добре, осінь ласкає,
Дні іще теплі нам посилає,
Маєм терпіння, Божую віру,
В серці кохання небесне, безмірне!

Все буде добре на ранок, щоночі,
Бачу твої я усміхнені очі...
Все мені кажуть, вони ж бо світлина,
Щастям заповнена кожна година!

Все буде добре, серце радіє,
Всім задоволене, має надію,
Маю терпіння, спокій, є сила,
Душка порхає, розправлені крила!

Все буде добре, радо сприймаю
Те, що Господь на шляху посилає,
Куди б не пішла - то доходжу до цілі,
Бо Його діти завжди умілі!

Все буде добре, всі мрії здійсняться,
На полі життя плоди колосяться,
Ще довге життя до зимних морозів...
У серці моєму гарні прогнози!
                12.09.2021.


Рецензии