Зи Россия, зи Дагъустан

Такабурлу  кьакьан дагълар,
Берекатлу ник/ер ,тамар,
Гуьрчегвилиз авач кьадар,
Зи  Россия ,зи Дагъустан!

Гьар са пип/е  ргаз  к/валах ,
Завод , фабрик ,бустан , яйлах,
Чун ви халкь я , вун чи дамах,
Зи Россия , зи Дагъустан!

Мергьяметдин мягькем къеле,
Ислягь пайдах кьунвай гъиле,
Хьуй гьамиша вилик кьиле ,
Зи  Россия , Зи Дагъустан !


Рецензии