якщо життя розкри враз об йми

якщо життя розкриє враз обійми

і Україні руку простягне,

то й нас з тобою це окрилить

і на прекрасне надихне

якщо думки розсіються у небі,

як зграя зляканих птахів

то я візьму шматочок крейди

і намалюю їх усіх.

якщо зірки посипляться як гроші

з кишені прямо на асфальт

і ще темніші стануть ночі.

то жити й  в темряві навчать
2014 10 вересня


Рецензии