Ти дав менi крила

Автор слів, мелодії, виконавець - Бруна

1к.
Мені завжди хотілося пізнати,
Що відчуває птах, бо він злітати
Уміє швидко в небеса,
Де неповторна краса!
Мені завжди хотілося збагнути:
Якби не тільки думкою сягнути
Зуміла б я у височінь
І полетіла в далечінь!..

Все сталось раптово,
Та невипадково:

ПРИСПІВ:
Ти дав мені крила
І я полетіла
Назустріч свободі,
Де небо Господнє...
Я – вільна пташина,
І знов порину
До сонця любові!...
Літати з тобою!...

2к.
Мені завжди хотілося пірнати:
Серед хмарин далеких розшукати
Польоту дивні почуття
І сенс примарного життя...
Мені завжди хотілося літати,
Як легкокрилий птах, і не втрачати
Блакитні чисті небеса,
Де неповторна краса!

К сожалению, данный ресурс не даёт возможности ставить прямую ссылку на песню, поэтому желающим послушать данное произведение в авторской вокально-музыкальной композиции, милости прошу:

опуститься вниз по авторской странице,
найти ссылку МОИ СТИХИ И ПЕСНИ,
кликнуть по ней,
зайти на Youtube-канал
и в плейлисте "ПЕСНИ НОВЫЕ" или ПИШУ-СПІВАЮ-УКРАЇНСЬКОЮ
найти песню с названием ТИ ДАВ МЕНІ КРИЛА.

Приятного прослушивания, автор всегда рада отзывам.


Рецензии