м сто мчить за сво ми маршрутами

місто мчить за своїми маршрутами

 

в безліч місць і дрібних комірчин.

 

в місті можна лишитись забутими,

 

почуватися часом нічим.

 

лише те плином часу відміряно,

 

що отримало вічності тінь.

 

в цьму місті по крихті розвіяно

 

пам`ять давніх святих поколінь.

 

і по каменю думку читаючи,

 

що розплескала в хвилі війна.

 

лише тут маю все ніц немаючи,

 

досить того, що бачу з вікна.

 

Київ ходить стежками забутими

 

й тисячі інших міст і країн.

 

захотіли б на хвилю відчути де

 

Дніпр стікає у вічності плин.


Рецензии