Яскравий блiк

З середини злетіла,
Та немов яскравий блік,
Між нами мерехтіла,
Збивала сонце з стріх.

З прозорого повітря,
Стовпи пилу оголяє,
Що є прозорим, коли віття:
«Мені не спиться», -  заважає.

В ночі злій та темній,
Тебе нема при мені,
А днем парки... Чи гаї?

Дуже хочется обняти,
Та, рук торкнувшись, розказати,
Всі почуття мої.


Рецензии