ESTE ZIUA MEA

  06.09.2021 год.
   К И Ш И Н Ё В
      (Mold)
E un septembrie pur,
Cu multa lumina in jur,

Frunze galbene incet ma presoara.
Astazi eu m-am nascut,

Parca a fost nudemult,
Primind primul sarut de la mama.

Anii in goana se duc,
Cu riul avalma se scurg,

Eu raman doar in vis cu amintirea.
Ce am avut mai sfant,

Sa pierdut intr-nu avint...
Ce n-asi da sa te-intorc fericire.

Viata,ce mult te iubesc,
Te rog,mai zaboveste,

Nu te grabi,mai incet,
Fa  pauza pe o clipa-opreste!

E un septembrie pur,
Cad frunzele galbene in jur,

De parca ar fi prima oara,
Vreau sa intineresc,

Dar firesc-imbatrinesc.
Iar iubirea nu-mi este povara.

Astazi e ziua mea,
Si eu stralucesc ca o stea,

Linga cele mai scumpe fiinte.
Cit mi-e dat voi trai,

Tot metru voi iubi.
Cu mindrie,cu dor si credinta.


Рецензии