Для кохання кв тне у садочку вишня

Для кохання квітне у садочку вишня

Розквіта сьогодні у садочку вишня,
Мов та дівчинонька на світанку вийшла.
Де ж той козаченько, чом він не приходить?
Бо без поцілунків молодість проходить!

А дівча чекає на своє кохання,
Мов квітуча вишня в білому убранні.
Милий  козаченьку, ти прийди в садочок,
На дівочі коси одягни віночок…

Парубка дівчина щиро поцілує,
І на світлу долю щастя подарує.
Жити без кохання на землі не можна,
На своє кохання жде людина кожна.

Для кохання квітне у садочку вишня,
Мов та дівчинонька на світанку вийшла.
Де ж її коханий, чом він не приходить?
Бо без поцілунків молодість проходить!

4 вересня 2021 року.


Рецензии