Акростихи...
Я стал удачливым, успешным.
Любовью полон путь поэта.
Юдоль блаженства - быть безбрежным.
Благодарю тебя за это!
Ликуя, зрю закономерность:
Южнее всё полярность чувства.
Ты- воплощение искусства.
Его восторг и страсть, и нежность!
Благоговения не скрою:
Я счастлив, ведь...
------------------------------------------
Елена Ющук
Я став щасливим та успішним.
Коханням повен шлях поета.
О, світ безмежний став розкішним!
Хвала, що я в твоїх тенетах!
А тріумфуючи, завважу:
Юдоль чутливості надмірна!
Ти, як мистецтво - неймовірна!
Енергопристрастність пейзажу!
Благоговіння не втаїти.
Едем - твоє кохання пити!
05.09.2021г.
Свидетельство о публикации №121090507864