Вiд дати до дати
Будували над небом мости.
Хотіли як швидше
Злетіти на крилах краси.
Були частиною змін,
Опонентів лякали нами,
І ми - більше, ніж вони,
Так нам казали.
Ми повірили в небо,
В "Оду до радості",
Кольорові музеї,
Подолання залежності,
Слабкості,
Пасивний прибуток,
Активну гру життя,
Цей час промайнув так швидко...
Подекуди серед сміття
Розквітає омели загадково-ніжний
Аромат,
А ще далі на південь -
Закликає до танцю в сфумато
Гранат,
На плодючій землі
Забагато нових імен,
Але давні краї
Загартовують серце...
Тече Борисфен
І повернення святості
Й прагматизму,
Досі сниться мені,
Коли я споглядаю науки призму.
Від дати до дати,
Згадавши попередні втілення,
Долаючи непорушні догмати,
Крокує суспільство до зцілення.
Свидетельство о публикации №121090503355