Новорiчна пiсня

Там, де мороз із вітром,
Сонця удень нема,
Де оселилась хитра
Тітонька – зима,

Де білі сніг і брила
Північ вкривають скрізь,
Полюс немов прошила
Голкою наскрізь вісь.

Там, де ведмедик білий,
Схожий на сніг, що скрізь,
Має, зібравшись з силой,
Терти земну ту вісь.

Щоб на Землі скоріше
Час в обертанні йшов,
Щоб Новий рік раніше
В кожний дім прийшов!

Там Дід Мороз з Снігуркою
Та Новий рік живуть.
Завтра свої дарунки
Всім вони принесуть!

А- лала-ла-лалала,
Крутиться скоріш Земля…
19.12.2019


Рецензии