Ландшафти

Верховина, полонина,
Балка, пагорби, байрак,
Де крізь хащі черемшини
Пробивається бурчак.

В ньому  радіонукліди
Небезпеку всім несуть,
Ізотопів різновиди,
Що з Чорнобиля ідуть.
 
В оболонь чи крізь рівнину,
В ліс багнистий попадуть?
Гумус стримує нукліди,
Далі лісу не підуть.


8.09.2019


Рецензии