Рецепт консервування
Землі торкнувшись янгольським крилом.
І навкруги, як ніжність оксамиту,
Засяяло все сонцем і теплом.
Кущі томатів буйно червоніють,
Прийшов вже час збирати свій врожай.
Консервувати якщо ти не вмієш,
То Інтернет скоріше відкривай!
Готуй селеру, кришки, банки,
І помідори в кошик свій збирай!
Часник і сіль, оцет в окріп покласти,
Залити банку їм, дивись, не забувай!
07.09.2019
Свидетельство о публикации №121090402570