Небесне

                Вседержителю Бог-Слову
                присвячується


Всі в небо духом проникаєте?
Початку вересня
хмарки
все певно так
     поважно
          знають
святу глибінь нам відкривають
і смисл
     там
     більший за людський...


а як такеє відкриває
то — Хто такий?


небо серця повідкриває
і плачуть
а чого — не знають!
і хочуть
а чого не знають!!


хай дух літає
в Христові духом Неба
                досягають
і хай поезія що перш за все
             що вище думки —
вниз
      злинає!


Христос в поета вільно протікає —
той літніми кристалами
                засяє!
Бог, Він не спить!
Що ж! хай поет привносить – сяйво
              й не всихає!


Поезія така є
як любов чиста —
й не вмирає!!

03,  04. 09.2021,
Київ


Рецензии