Голубь
Веселка
Евгений Архипенко
http://stihi.ru/2019/10/04/5740
Дощ скінчився, сяє Сонце,
Ходить голуб у дворі.
Я дивлюсь в своє віконце,
Що за диво нагорі?
Поміж хмар, друг біля дружки
Різнокольорові смужки.
Помаранчева, червона,
Жовта, синя, голуба,
Фіолетова... Зелену
Не казала ще хіба?
Поки я на них дивилась,
Не на жарт розвеселилась!
___________
мой экс...
Голубь
Ходит голубь по двору,
Чистит перья по утру.
Ладно, так тому и быть,
Дам ему воды попить,
Дам конечно и зерна,
Лишь бы он любил меня.
3 сентября 2021
Свидетельство о публикации №121090301812