Надiя
1к.
Краплина за краплиною
Збігається в струмок,
А ми з тобою – привиди -
Шукаємо ковток
Кохання неповторного
На довгії літа...
Але такого не бува –
Є вічна самота!..
П-В:
Та надія вмирає останньою,
А можливо ніколи вона не вмира!
Нехай терни спокут залишаються ранами, -
Щастя завжди співа!
Віра завжди жива!
Любов права!
2к.
Миттєвість до миттєвості
У вічі загляда,
А ми з тобою маємось –
Чужинцями в світах:
І мріємо, і маримо
Коханням назавжди,
Але такого не бува, -
Є вічність самоти!
К сожалению, данный ресурс не даёт возможности ставить прямую ссылку на песню, поэтому желающим послушать данное произведение в авторской вокально-музыкальной композиции, милости прошу:
опуститься вниз по авторской странице,
найти ссылку МОИ СТИХИ И ПЕСНИ,
кликнуть по ней,
зайти на Youtube-канал
и в плейлисте "ПЕСНИ НОВЫЕ" или ПИШУ-СПІВАЮ-УКРАЇНСЬКОЮ
найти песню с названием НАДІЯ.
Приятного прослушивания, автор всегда рада отзывам.
Свидетельство о публикации №121090204536