З днем знань та весни!

       З днем знань та весни!
Весни духовної, бо без неї не утворюється любов,
любові хочуть всі, і прагнуть любові, це ж  знання без любові —
не до добра.
(Далі з «Тривання заповіту» книги  «Деміург»)

49.
Дітей несвідомо вбивають минулі за нестерпну чистоту.

Стадні руки автохвилевих процесів вдушуючі, але короткі.
Відкинь їх — і воля.
Відкинути вдушуючу хворобу дорослих від дітей
вірно настроюванням дітей на вищі енергоінформації,
вільні знання духу.
Мало кому можна торкатись дітей.
Єсть тільки вищі (обдаровані, світлі, легкі)
і нижчі (тяжкі, бездарні) — вони єсть
тільки взаємовідповідності рівнів енергоінформацій світу,—
єсть боротьба тільки між обдарованими і нездарними,
а кожного підтримує і гріє тільки близьке його душі і розуму.
Тому не підходьте до дітей.
Не калічте далі дітей, я сказав.
Серця — не власність.
Заберу у вас дітей.
При мені живому і при несучих співзнання ви говорите «ізми», не освоївши і школу поета.

12.

  ... Гнучкість і творче самоуправління у вихованні – головне, тобто, чутливе взаємовиховання.
     Рівень більшості людства – це зіпсоване дитинство мозку і душі;
це найбільше підлягання процесам реверберації автохвиль страху – з найменшим перериванням їх вищими діапазонами.
     Я заберу у вас дітей. Не руками.
     Неправильні теорії абсолютів, демократії, «рівної рівності» – нема знань природи людини і світу, виховання;
без знань і організації рівнів втрачають покоління,
чередуються тупості виправляння світу, а не себе;
«люди» не ломають жорсткі свої колії мізків для самовдосконалення,
для знань духу і
п р а в и л ь н о г о  с в і т о г л я д у.

     Діти найменш схильні підлягати забабонам; вбивають душі дітей
в усьому світі, роботизують їм мізки за своєю подобою люди-роботи,
що не можуть знати, як позбавити себе від своїх колій в голові,
що не стираються в реальній природі –
від розкручених грубоматеріально-психічних
пошкоджених машин всього втягнутого;
нема гіршого виховання, ніж машинне пошкоджене.

     Дитинство мозку в дорослого влаштовано так,
що людина найменш розуміє просте.–
Що чуже забобонам, закладеним в мозок в дитинстві
й поглибленим папугами пропаганди, установами,
засобами масової інформації.
     Короткі тривання на високому не часті у «вищих» керівників, «начальників», «суспільних діячів», а природно частіше бувають в тих, кого вони називають «простими» –
при розривах стереотипних зв’язків мозку
при потрясіннях;
потім повертається тюрма-машина низького автоматичного гіпнозу-сну.
(1987 р.)


Рецензии