A special day

Inquisitive
Natural
Drastic
Enormous
Prosperous
Enlightening
Novel
Declarative
Exciting
Noble
Competitive
Eternal

Opulent
Frank

Ubiquitous
Knowledgeable
Romantic
Affluent
Inviting
New-born
Excellent

© Maryna Tchianova

On the occasion of Ukraine turning 30 in 2021


Рецензии