Первое сентября
Як у школу я прийшла.
Але ті -найперші - кроки
Пам'ять добре зберегла !
Ранок сонячний, барвистий
Всіх покликав до навчань !
Перший дзвоник урочисто
Запросив в Країну Знань!
І вчорашні дошкільнята
Вчителям несуть квітки.
- Ми вже більше не малята !
Ми тепер ученики!
Перша вчителька, мов мати-
І згуртує, і навчить ,
Як писати, рахувати,
Як у цьому світі жить.
І батьки сльозу змахнули,
Коли дзвоник задзвенів.
Бо дитинство промайнуло
Їхніх дочок і синів!
Відчиняй же, люба школо,
Двері знань у добру путь !
Хай лунає сміх навколо !
Українці в школу йдуть !
Свидетельство о публикации №121083108293