Телеологiя

Зв'язок всього з усім,
Бентежні крила душ,
Що погляди мої
В собі закарбували.

Над поглядом твоїм -
Легка китайська туш,
Від дотиків моїх
Горить, мов од навали.

Розірвані ущент
Легкі вітрила слів.
Що ти наобіцяв,
То я давно здійснила.

Холодний елемент
Тих схоластичних днів,
За тисяччю заграв -
Одна безмежна сила.

© Марина Чиянова


Рецензии