Душа у власти не болит
Покинув Батьківщину - рідну матір,
Дітей своїх, старесеньких батьків
Поїхали заробітчани у світ далекий,
Щоб хоч на хліб трошки заробить.
Мільйони українців працюють на чужбині
Роботою своєю прибуток там дають
Здоров'я підривають, спину на багатіїв гнуть,
А дома, батьки та діти, від горя сльози ллют.
Нема порядку в Україні - роботи також
Бо влада неспроможна добре щось зробить
Про вступ до Евросоюзу, НАТО весь час і
всюди ляпа,
А про єкономіку, покращеня життя українців,
душа у неї не болить.
Покинув Батьківщину - рідну матір
Дітей своїх коханих, старесеньких батьків
Поїхали заробітчани у світ далекий,
Щоб хоч на хліб трошки заробить...
31.08. 2021. Віктор СТАРИК
Свидетельство о публикации №121083104237