Кохаю Лiто...

Давно я Осінь, та кохаю Літо,
Від нього не відходжу ні на крок,
Бо ж біля нього розквітаю, квітну,
Без нього я була б, як той пеньок!

Душа моя така, як в роки юні -
Зосталася мрійлива й в ці роки...
Не охаю, не розпускаю нюні,
Хоч зморшки вже токнулися щоки!

Кохаю? Так, кохаю, бо це диво
У серці мати щастя відчуття...
Щаслива жінка і на вид красива,
Кохання уквітчає так життя!

То я і квітну (зовсім не пишаюсь), -
Рум' яна, пишногруда, чарівна...
На долю я свою не ображаюсь,
Бо щастя  своє вип'ю все до дна!

Подяка Богу за Його обійми,
За те, що вірою я Божою живу,
Коли молюся, знаю, що Він прийме...
А поки ще фарбую сивину!

Я - Осінь, так, і не розлучна з Літом,
Люблю його... Та як же не любить,
Коли його коханням щирим вкрита,
Серденько ним наповнене, горить!
               30.08.2021.


Рецензии