Створити рай

Лаври краса на схилах,
Сяє одеський порт.
Лине на всіх вітрилах
Скрізь море яхти борт. 

З водами Синевира,
З піною хвиль Дніпра,
Наші душа та віра
Прагнуть тепла й добра.

Україна рідна нехай цвіте,
В світі найкращий край.
Гордість, воля, діти - для нас святе.
Як не створити рай?

Хортиця, Буковина               
Канів, де спить Кобзар.
Степ та ліси – перлина,            
Щедрий природний дар.

Розбрат паде в руїни,
Мешканці міст та сіл -
Всі люди України,
Сядуть за дружній стіл.

Україна рідна нехай цвіте,
В світі найкращий край.
Гордість, воля, діти - для нас святе.
Як не створити рай?


Рецензии