Masks on..

We all wear masks every day,
Every day.
And our face fades away,
Fades away.
I lost myself long ago,
Long ago.
And change like a rainbow,
A rainbow, a rainbow.
And only night knows me real,
Me real.
Nothing inventive, ideal, Ideal.
The wind blows my name,
My name, my name.
Healing the pain,
The pain, the pain..
A morning comes,
Masks on.. again,
Again.


Рецензии