У серцi кохання спiвае

Погляд проникливий в небо,
Життя вперед, як і треба,
Там тільки я і ти –
Ми разом назавжди,
Поруч удвох завжди.

Приспів:
У серці кохання співає,
Політ знов душа відчуває.
Все знає,
Нас на пульсі тримає,
Не відпускає.

Знаю, повинно так бути,
Щастя в коханні відчути –
Влітку, серед зими,
В ньому є тільки ми,
Поруч удвох лиш ми.


Рецензии