Любов живе у нас з тобою

Ми так схожі з тобою,
Ми – цілого половинки.
Дві споріднені долі,
Одного життя стежинки.
Разом і назавжди,
Тільки вдвох, я і ти.

Приспів:
Любов живе у нас з тобою,
Веде нестримно за собою.
Дарує світло мрій,
Ти моя, а я твій.

Ми так близько з тобою,
І ближче не може бути.
Щастя зветься любов'ю,
Нічого вже не забути.
Разом і назавжди,
Тільки вдвох, я і ти.


Рецензии