Серед безлiчi сердець

Я шукаю твої сліди,
Відчуваю, що поруч ти,
Все серце знає.
Пролітають нестримно дні,
Не згасити в душі вогні,
Життя триває.

Приспів:
Серед безлічі сердець є ти,
Моє щастя в світлі висоти.
Знаю, буде так, як має бути,
І тебе знайду, щоб знов відчути.

Не тримаю свої думки,
Вони л'ються, наче струмки –
Швидкі потоки.
Промінь літа, чи то зими,
Знаю, разом будемо ми
Серед затоки.


Рецензии