Марнував я днi без кохання

Відкрита душа птахом літає,
Тяжіння землі знов відчуває.
Не знає, що таке страх,
Лиш цілий світ на крилах.

Приспів:
Марнував я дні без кохання,
Відчував нестримне бажання.
Йшов від тебе й до тебе,
Лише в напрямку неба.

Не вірив у сни, в щастя і диво,
На серці туман, мрії мінливі.
Як злива, крізь біль і страх,
Лиш цілий світ на крилах.

Люблю тебе, люблю,
Тобі все віддаю.


Рецензии