За посмiшку чарiвну

За посмішку чарівну

Для мене ти – з неба знак,
Я відчуваю на смак любов.
Ночами нам не до сна,
В душі буяє весна, і знов
Світ розквітає немов.

Приспів:
За посмішку чарівну
Все легко я віддаю.
Взлечу чи з неба впаду –
Ні за що не поверну,
Любов я не відпущу.

Я бачу там свій маяк,
Знаю тепер, що і як – і знов.
Я вірю, що ти моя,
Серед чужих ти своя – любов,
Світ оживає немов.


Рецензии