Достану зiрку

Ти – кохана моя,
Найдорожча, єдина.
Маю я два крила,
Лиш в тобі моя сила.
Ти – кохана моя,
Неземна, неймовірна.
Знай, моя ти душа,
Ніжна, лагідна, вірна.

Приспів:
Достану зірку з неба
Лише тобі, для тебе.
Хай вірний шлях покаже,
І про любов розкаже.

Все, що хочеш, тобі –
Серце, душу і Всесвіт.
І кохання вогні,
Що в такт піснею л'ється.
Хай летять швидко дні
У полоні надії.
Ми з тобою одні,
Й наші райдужні мрії.


Рецензии