Strig, dar nu ma auzi

          29.08.2021 год.
           К И Ш И Н Ё В
              (Mold)
Nu te vei intrista ca nare sens,
Eu vreau sa strig,dar nimeni nu m-aude.

Doar ninge peste soarta mea intens,
De ce-ai plecat din viata mea si unde?

Eu te-am iubit din ultima suflare,
Ti-am daruit sarut dupa sarut.

Si asteptam cu mare nerabdare,
Sa fii a mea,nu pot ca sa te uit.

Cu albe cununi,te-ai avantat in ceruri,
De parca ai plecat,cu altul la brat,

Tu mai lasat cu dor si durere,
Nu pot sa te uit,te iubesc cu nesat.

A cita iarna singur o intalnesc,
Cu fulgi mascati,ca ochii tai iubit-o.

Strig in glas,sa ma auzi firesc,
Vreau sa te string la piept pentru o clipa.

Acel ce na iubit,nu poate sti,
Si nu va intelege niciodata.

In lipsa ta mereu voi patimi,
Nu ma plang caci asa  mia fost soarta.


Рецензии