Не п дробиш цього!

          Пречистій і
          Преблагословенній — присвячується


І не підробиш це.
Ніхто сам не помолодіє!!
Що є поезія —
А це єсть літургія...
І медом — Твої впишуться
                події!
На серці і світліє —
й молодіє, —
все благодать! —
як мед — у серці діє!!


Та й досить —
тут —
хто Бога серцем просить:
ніби не сильні медоноси...
Ніби не кріпкі —
                ніби майже осінь.
А я цілую серцем
так —
як вмію
Надію із надій
одну неосоромную надію



За поворотом пасіка,
Й ніхто повік
сам не помолодіє!!
Які ж уста серця
                Твого!!
Медова смуга надвечір’я —
                потемніє,
Та вічна — Ти,
Ти завжди молода!
Я навіть не запитую,
               що буде далі.
Ти — захват!
я в захваті
я — в горнім захваті!
і мене тягне, палить!!
і жалко — хто не
в вертикалі!
всіх, хто залишиться тут на землі, —
                шкода...

28.08.2021,
з причастям,
свято Успіння Богоматері


Рецензии