Злата
Моє ти сонечко ласкаве,
Ти мій промінчик у вікні,
Моя лебідка, моя пава.
Вона всміхається мені.
Моє ти золото, перлина,
Ковток водички в жаркі дні,
Моє багатство і родина.
Вона всміхається мені.
Ти моє щастя, моя доля.
Ти мій росточок на весні.
Моя ти радість,ти мій болю.
Вона всміхається мені.
І тупотять вже ноженята
По свіжо скошеній стерні.
моя принцеса,моя Злата.
Вона всміхається мені.
Свидетельство о публикации №121082804848
Владимир Никитенко 4 29.12.2023 18:40 Заявить о нарушении
С уважением Людмила.
Людмила Васильева Луцко 29.12.2023 22:40 Заявить о нарушении