Танцюйте й плачте кожним днем

Танцюйте й плачте кожним днем


                Слову-Світлу, Христу,
                і Вселенському Патріарху Варфоломію
                присвячується з теплотою духу з Духом


Чим більше любиш
і, люблячи, нового бачиш
о Боже — Ти — мене —
тим більше із сльозою слів
тим більший із росою — спів
а —
усе інше прохідне




  чи йому вистачить
  Тебе-й-мене?


усе це бачення —
воно
є
неземне
це краплі бачення
все інше...
прохідне
Твій кріпкий досвід
    в мені-й-світі
    не мине!!


і Ти є Таїнство
і розчиняюся і тану в Євхаристії
й танцюйте й плачте кожним днем!
«Вийдімо з миром!» —
п’ятками зблискують —
              у прохідне...
А з усіма — Твоє Єдине і конкретнеє одне!

21.08.2021,
після онлайн-зустрічі
з Вселенським Патріархом Варфоломієм


Рецензии