Скiльки ще

Скільки ще дивитись,
Як на байдужому їбалі,
Ненаситні заморилсь,
Пусту ***ню нести в програмі.

Чи варта чиясь смерть,
Трьох хвилин в новинах ТСН?
На вбитих горем всім насрати вщерть,
Перейдемо до нових пісень.

В YouTube, TikTok і телешоу,
Пропаганда вічності. Купіть альбом!
Ставлю лайк, в руках тремор,
А в горлі звідкись слізний ком.

Ще один убитий на дорозі,
Ще одна убита цифра,
Ще одна згвалтована в морозі,
Всі ми числа в статистичних шифрах.

Грона гнівом вже налиті,
Хочеться кричати,
Щоб тебе почули морди ситі,
Підняти зір і в очі їх спитати,

Одне просте питання,
Скільки ще чекати,
Щоб пройшло страждання,
Щоб життя іскру пізнати.


Рецензии